έκθεση φωτογραφίας Charles Weber

Το Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Νεάπολης, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, έχει την τιμή να φιλοξενεί το φετινό καλοκαίρι  τη συλλογή Εικονοστάσια  με 14 έγχρωμες φωτογραφίες από τους δρόμους της Κρήτης και οπτική υπομνηματική αναφορά στις παλαιές ασπρόμαυρες, στο πλαίσιο των πολιτιστικών και εικαστικών εκδηλώσεων, που οργανώνει κάθε χρόνο.

Την Τετάρτη 3 Αυγούστου και ώρα 20.30 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης στον ατμοσφαιρικό αύλειο χώρο του Μουσείου με ομιλητή τον αρχιτέκτονα κ. Οδυσσέα Σγουρό, ο οποίος, με την διεισδυτικότητα που τον διακρίνει και τη γνώση που κατέχει επί των εικαστικών και εν γένει πολιτισμικών  θεμάτων, θα μας οδηγήσει στα ενδότερα της φωτογραφικής τέχνης του σπουδαίου καλλιτέχνη. Φυσικά τον τελευταίο λόγο θα έχει ο ίδιος ο κ. Weber,  ο κατ’ επιλογή συμπολίτης μας, ο οποίος και θα συνομιλήσει με τους επισκέπτες στη συνέχεια με ένα ποτό.

Η έκθεση θα είναι ανοικτή καθημερινά από 10.00- 15.00 καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου. Για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο κατόπιν συνεννόησης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο